Bitcoinin kehitys viime päivinä on jättänyt jotkut sijoittajat pelkäämään mahdollista hinnan vetäytymistä. Se ei auta, että tiedotusvälineet kuvaavat tapahtumaa merkittävällä tarkoituksella. Blockchain-sijoituspalveluyrityksen Sino Global Capitalin tutkimuspäällikkö Dermot McGrath on kuitenkin päättäväisesti tukenut BTC: tä.

Tarpeettomat otsikot aiheuttavat paniikkia

McGrath oli vastannut Twitter-viestiin Kiinan hallituksesta, joka takavarikoi noin 4,2 miljardia dollaria pahamaineisesta Ponzi-järjestelmästä PlusToken. Huhut olivat pyörineet, että Peking voisi myydä rahakkeita avoimilla markkinoilla aiheuttaen olennaisesti Bitcoinin hinnan laskevan entisestään.

Kuten tutkimusasiantuntija selitti, suurin osa Bitcoineista oli jo myyty. Hän pyysi myös, että sijoittajat olisivat sitkeitä Bitcoin-tuessaan, koska FUD: ää ei tarvita.

Puhuessaan uudessa haastattelussa Cointelegraphin kanssa McGrath selitti, että kauppiaiden olisi katsottava pelkkien otsikoiden ulkopuolelle. Hän korosti, että ala on eteenpäin ammattitaidon polulla, ja sijoittajien on pysyttävä nousussa pitkällä aikavälillä.

McGrath on toinen merkittävä hahmo, joka on tullut puolustamaan Bitcoinia viime päivinä. Perjantaina sijoituspalveluyrityksen Morgan Creek Asset Capital Managementin toimitusjohtaja Mark Yusko kritisoi Bitcoinin negatiivista kattavuutta varojen jyrkän laskun edessä torstaina.

Perinteinen tila työssä

Kuten Yusko selitti, suurimman osan näistä negatiivisista otsikoista tekivät toimijat perinteisessä talousalueessa. He ovat huomanneet johtavan kryptovaluutan kasvavan käyttöönoton, ja he etsivät nyt hidastaa asioita. Yuskon ketju sisälsi myös oivalluksia vakiintuneiden operaattoreiden taktiikasta, joka pyrkii hidastamaan heidän mielestään uhkaavaa innovaatiota. Nyt kun hallituksen asetus ei ole elinkelpoinen, koska hallitus on vielä tunnustanut Bitcoinin, media näyttää olevan ihanteellinen.

Yhteenvetona Yusko väitti, että vain pekkaajia voidaan estää Bitcoinista tässä vaiheessa, todelliset sijoittajat, jotka uskovat omaisuuteen, ymmärtävät, että sillä on arvoa, ja he ovat ostaneet siihen pitkällä aikavälillä.

“Jokaisella omaisuudella on perusarvo, joka perustuu omaisuuserään liittyviin mittareihin, ja hinta, joka perustuu tasoon, jossa 2 henkilöä suostuu vaihtamaan jonkin verran kyseistä omaisuutta reaaliajassa. Sijoittajat ovat pitkäaikaisia ​​omistajia, jotka keskittyvät arvoon, ja spekulaattorit ovat lyhytaikaisia ​​omistajia hinnalla ”, hän sanoi.

Negatiivista lehdistöä odotetaan tässä vaiheessa. Bitcoin on edennyt pitkälle, ja yksi tärkeimmistä eroista tämän rallin ja edellisen välillä on tiedotusvälineiden lisääntynyt huomio.

Kuten kaikki muutkin varat, analyytikot kirjoittavat raportteja, kun Bitcoin putoaa. Huomiota kiinnitetään vielä enemmän, kun otetaan huomioon, kuinka pitkälle Bitcoin putosi viime viikon aikana. Kuten Yusko ja McGrath ovat huomauttaneet, tämä negatiivisten otsikoiden tulva vaikuttaa keinottelijoihin ja kausiluonteisiin sijoittajiin, jotka haluavat vain nostaa rahaa Bitcoin-rallissa.