PayPal FOMO 2.0 validerer $ 20K mål

Bitcoins bullish grunnleggende fortsetter å overskygge sin bearish tekniske informasjon.

Den siste uken fikk kryptovalutaen en tåre selv da den handlet langt over de nåværende kursene. Den etablerte nok en år-til-dags høyde – og testet en tre-årig topp – på $ 18.980. I mellomtiden fortsatte momentumoscillatoren, Relative Strength Indicator, å varsle om sine “overkjøpte” signaler.

Den utrolige opptrenden fant sted uten konkret spreng. Bare en sjekk av nøkkelordet ‘bitcoin’ på Google Trends Bitcoin Pro viser ikke et høyt antall søk. Til sammenligning hadde Bitcoins tidligere bobler mot alle tiders høye nivåer i 2013 og 2017 Google-søkere på en tåre.

Det forklarer noe at dagens prisoppgang er institusjonell, dvs. færre investorer med store poser med kapital for å kjøpe Bitcoin. Et California-basert investeringsselskap gir bevis for hvordan verdens største betalingsfirma driver oppsvingene.

PayPal er New Whale

I en rapport som ble publisert i helgen, hevdet Pantera Capital at PayPal kjøper de fleste nylig utvinnede Bitcoin-enhetene – omtrent 70 prosent av alle. I forrige måned lanserte fintech-giganten en kryptobutikk på den eksisterende amerikanske plattformen, og gjorde det mulig for sine 300 millioner brukere å lagre, selge, kjøpe og bruke Bitcoin og andre kryptovalutaer.

“PayPal’s leverandør av kryptoinfrastruktur er Paxos,” forklarte Pantera. “Før PayPal integrerte krypto, gjorde itBit, den Paxos-drevne børsen, et ganske konstant handelsvolum. Da PayPal gikk live, begynte volumet å eksplodere. Økningen i itBit-volumet innebærer at PayPal allerede i løpet av fire uker etter å ha gått live, kjøper nesten 70% av den nye tilførselen av bitcoins. ”

Til sammen kjøper PayPal og den rivaliserende Square CashApp nå mer enn 100 prosent av den nylig utvinnede Bitcoin. Det etterlater kryptovalutaen i et forsyningsunderskudd – mot sin blomstrende detaljhandel og institusjonelle etterspørsel.

Så det ser ut til at PayPal-fortellingen alene er nok til å skyve Bitcoin-prisen opp med $ 2000 denne uken.
Bitcoin på $ 20K

Helgens små korrigering av ulemper har vist Bitcoins evne til å holde seg mot to ekstremt påståelige utsalgsforsøk. For eksempel, på søndag falt BTC / USD-valutakursen til så lave som $ 17 610, bare for å bli veltet av et solid kjøpesentiment senere.

Paret kom seg tilbake for å lukke økten på $ 18.437. Det handlet nær samme nivå på mandag mens det målrettet $ 18 500 som sin vendbare støtte / motstand.

PayPal FOMO kan tillate Bitcoin å holde $ 18 500 som støtte for sin neste oppadgående retning mot $ 20 000, sin rekordhøye med en enorm sentimental verdi blant handelsmenn. Jo raskere kryptovalutaen treffer nivået, desto tidlig vil den korrigere lavere takket være dens overopphetede RSI.